Smartlog v3 » Kim og Karen » Afrejse fra Somerset
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Afrejse fra Somerset

18. Aug 2008 22:22, kimogkaren

Vi havde fået bestilt hotel i Washington DC i aftes, og så var planen at vi skulle køre direkte dertil fra Somerset.  Men Fallingwater var jo ret tæt på, ca 100 km omvej ialt, så vi bestemte os for at køre derud alligevel. Selvfølgelig velvidende om, at det ikke var muligt at komme ind i selve huset, men kun gå rundt i ”haven”.

Det var virkelig en oplevelse for sig, og ikke sært at det bliver kaldt et mesterværk. Huset smelter nærmest ind i sine omgivelser – man ser ikke at huset er bygget i 1939 – det kunne ligeså godt være fra 1990. Så kommer man nogensinde på de kanter, så er det helt bestemt et besøg værd!

Derfra kørte vi videre, og satte kursen mod Washington DC. GPS’en kunne ikke finde adressen, så vi holde ind ved et hotel og ”lånte” en internetforbindelse, så vi kunne finde ud af hvad problemet var...uha, så kom vi ved en tilfældighed ind på tripadvisor (en hjemmeside, hvor turister anmelder ALT fra deres ferie, bl.a hoteller) og der stod, at det var et område, hvor 95% af beboerne var sort, og hotellet havde 24 timers sikkerhedsvagter, og var man nervøs anlagt, så skulle man nok ikke bo derude ;-/ Jo tak..

Lige den ene gang vi ikke tjekker på tripadviser, så er vi uheldige. Ingen af os syntes, at det er det værd at spare et par kroner for, så vi valgte at afbestille igen. Det kunne vi heldigvis gøre over nettet – men så var der heller ikke mere strøm på computeren, så vi kunne ikke nå at finde et nyt hotel.

Vi besluttede istedet at omlægge vores rute, og køre mod Gettysburg, som det ellers var planen, at vi skulle til efter vi havde været i Washington DC. Der var kortere til Gettysburg, så vi satte kursen dertil.

I Gettysburg kørte vi lidt rundt ved de forskellige hoteller, inden vi fandt et forholdsvist billigt værelse.

Vi havde hele aftenen til at finde ud af, hvad vi ville, men man kan næsten ikke lave andet end noget der har med den amerikanske borgerkrig at gøre. Hele byen emmer af borgerkrig, og centrum af byen er holdt i den originale stil.

Selve området hvor slagene foregik er enorme, og derfor er der lavet en auto tur, som man selv kan køre. Den tager  én forbi alle de interessante steder, det eneste man skal gøre er at hente et kort på det lokale museum. 

Så er vejen lagt for en selvguidet tur rundt i borgerkrigsområdet. Der er monumenter overalt – bogstaveligt talt - det er oversået med dem.

Det er en meget lang og omfattende tur, hvis man skal gøre holdt ved alle punkterne, og vi nåede da heller ikke hele turen rundt inden det blev mørkt.

Det var uvejr længere væk, så vi kunne se de flotteste lyn på himmelen da vi kørte tilbage til hotellet.

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv