Smartlog v3 » Kim og Karen » Boston
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Boston

9. Aug 2008 04:43, kimogkaren

Vi havde ikke så meget planlagt til Boston, ud over Cambridge området, hvor det berømte Harvard universitet ligger. Og selvfølgelig havde vi lavet lidt research forinden, og fundet ud af, at man kunne få en rundtur på campus. Da vi gerne vil have mest ud af tiden, så skulle vi tidligt afsted fra hotellet, for den første rundtur var kl.10.30.

På de fleste budget hoteller er der ikke inkluderet morgenmad, så det skulle lige klares inden. Men det er jo så smart, at man ved de fleste af disse hoteller har placeret op til flere restaurenter lige ved siden af ;-) Så det var ingen sag.

Vi ankom lettere forsinkede til Harvard Universitetet kl.12...ja vi havde lige brugt et par timer på lidt crusing rundt i byen. Vi havde tastet adressen ind i gps’en og havde skrevet, at det var i Boston...stor fejl, for Harvard ligger i Cambridge, som er en forstad til Boston. Så da vi fandt ud af det var problemet, så var det bare at køre derud ;-) I al vores køren rundt i byen var vi også to cm. fra at en anden bil havde kørt lige ind i siden på vores bil...pyha det var SÅ tæt på, at vi var begge lettere chokerede bagefter – rent adrenalin rush.

Cambridge er et rigtigt hyggeligt sted, med masser af små gader, hvor der ligger mange butikker og café’er. Men det er klart, at der skal være noget for de studerende der bor derude – ca.20.000 stk. Men vi havde nu alligevel fået ramt et godt tidspunkt, for den guidede tur rundt på campus startede kl.12.15. Det var to studerende, der var vores guider, og de gjorde det rigtigt godt. Det var fyldt med masser af gode og sjove historier skolens historie, om bygningerne og de kendte mennesker der har gået der i tidens løb. På hele turen gik de to guider baglæns, så de hele tiden kunne se os, og de havde tydeligvis fået lidt skuespils undervisning, for de gjorde meget ud af deres måde at fortælle på. Det var gratis ture, og de studerende var ulønnede, så ”levede” kun af de drikkepenge de fik.

Bagefter tog vi ind til byen, hvor vi ville tage ”the freedom trail” rundt i byen. Det er en ca.5 km lang gåtur, hvor man bare følger nogle mærker i jorden. Så kommer man rundt forbi alle de historiske monumenter og pladser. Vi fik parkeret ved nr. 1 på turen, og lige som vi steg ud af bilen, så åbnede himlen sig, og så kom der vand. Vi havde da godt nok paraplyer, men tanken om 5 km i sådan et møgvejr gjorde at vi tog bilen videre til 2 & 3. Det var i den gamle bydel i Boston, så det var nogle meget smalle gader, som det næsten var umuligt at køre gennem.

Istedet tog vi til Cheers (Sam’s bar – tv-serien), hvor indgangen til baren i serien er fra, ja det er kun indgangen, med trappen ned der er med i serien. Indenfor havde de så forsøgt at bygge det lidt op ligesom det ser ud i serien. Men det var nu meget hyggeligt, og vi fik os et rigtigt Cheers måltid, en Cheese burger ;-)

Det blev så det vi fik set af byen. Der er ellers masser at se, idet det er det sted, hvor europæerne startede deres bosættelser i 1600 tallet (tror jeg nok), og hvor de første kampe under den amerikanske revolution blev kæmpet.

Kloge af erfaring havde vi bestilt et hotel værelse, så vi skulle køre lidt ud af byen. Det var lidt vildt, for der lå et mega mall næsten for hver 10 km., og ind i mellem var der macdonalds, dunkin dougnut osv osv, alle de traditionelle amerikanske fast food kæder.

Men vi fandt vores motel 6, og fik et værelse med en king size bed...den er stor skal jeg hilse og sige. Vi havde snakket om at købe en lille køletaske, som kan tilsluttes strøm i bilen, så vi ikke skulle holde ind så ofte for at købe drikkevarer. Så vi tog på opdagelse i det lokale mall – vores øjne må have været ved at trille ud af hovedet på os, sikke et udvalg af alt ;-) og billigt er det også...deres frugt er godt nok lidt pebret i forhold til andre fødevarer, fandt jeg ud af, da jeg måtte slippe 25 kr for to æbler og en fersken :-( hmf.

Vi fandt ikke en køletaske der, men i vores bestræbelser på at komme tilbage på hotellet kom vi forbi en home depot, der er lidt ligesom silvan derhjemme. Og juhuu de havde en køletaske...den allersidste de havde tilbage. Den var uden kasse og brugsanvisning, så Kim var nu lidt betænkelig..den kostede også 50 USD, som var lige i overkanten af, hvad vi ville ofre på det. Lige indtil Kim så at det var en Black & Decker :-) Så var det jo ordentligt kvalitet, og som ægte jyder, så forsøgte vi at få prisen lidt ned. Det var jo også den sidste de havde tilbage, så vi fik slået 5 USD af prisen, hvilket jo er bedre end ingenting.

Da vi så kom ud i bilen, så fandt vi ud af, at den havde både køle og fryse funktion, hvor den nederste sektion er ”fryser”, dvs at den køler lidt mere end normalt. Men den er bare fin :-) Vi har også overvejet om vi skal sende den hjem, så fin er den...

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv