Smartlog v3 » Kim og Karen » Canadas Wonderland.
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Canadas Wonderland.

13. Aug 2008 04:46, kimogkaren

Vi trængte virkelig til en off dag, hvor vi bare kunne lave noget sjovt og ikke skulle på sightseeing. Og hvad bedre end at tage i forlystelsespark, så det gjorde vi.

Det forløb da ikke helt uden problemer, for da vi skulle betale, så blev alle vores kreditkort afvist!! Det kunne ikke passe, og vi vidste fra tidligere, at det kunne være et problem at hæve i butikker, så vi måtte finde en ATM. Men de havde været så smarte at placere alle deres ATM’s inde i parken – vi kunne jo ikke komme ind før vi havde betalt. Så vi måtte eskorteres ind af en sikkerhedvagt, og der var der ingen problemer med at hæve penge. Jubii vi kunne komme ind, men ikke uden at komme forbi det obligatoriske sikkerhedstjek først.

Parken var ret stor, med en masse store og vilde rutsjebaner. For at komme op i dem, var man nødt til at stå i kø i min.½ - 1 time. Den første vi var oppe i var ret vild, og det var en liggende tur. Vi lå på maven inde i vognen, hvor vi så blev spændt fast, og så gik det ellers bare derud af, op og ned og på hovedet. Det er vist første gang nogen af os har prøvet en liggende rutsjetur før.

Videre over i parkens hovedattraktion – Canadas størst og vildeste rutsjebane – Behemoth. Denne gang skulle vi da sidde op – og føj den var vild, det gik nærmest lodret ned nogle steder, og man lettede nærmest fra sædet. Efterfølgende fik Kim det da også lidt skidt, idet hans sikkerheds”pind” havde siddet for stramt ind mod maven, så han var blevet presset hårdt ind mod den, hver gang vi ”lettede”. Så det blev hans sidste tur i parken.  Men jeg nåede da lige at tage nogle flere, bla i nogle gamle trærutsjebaner. Det var godt nok også lidt vildt, og man kunne nærmest mærke hvordan træet gav sig ;-).

Man kunne også komme op i en rutsjebane, hvor man skulle stå op. Man blev så spændt godt fast, og så gik det ellers bare derud af, som om det var en rutsjebane, hvor man sidder ned...den var der ikke nogen af os der havde lyst til at prøve. Lidt bangebuks har man vel lov til at være.

Inden vi havde set os om, så var dagen gået, og vi var blevet lettere solbrændte i ansigtet og på armene – men det er heller ikke rigtig sommerferie før vi har været lidt forbrændte.

Kommentarer

 1. Mia
  13. Aug 2008 09:32
  1

  Det er jo heller ikke sommerferie før Karen har hvide "mærker" efter hendes store solbriller :)

 2. Karen
  15. Aug 2008 02:41
  2

  He he nej det er rigtigt, og i år har Kim dem også - for en gangs skyld ;-)

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv