Smartlog v3 » Kim og Karen » Flyvetur og ankomst til New York.
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Flyvetur og ankomst til New York.

6. Aug 2008 02:38, kimogkaren

Så ankom vi langt om længe til NYC...efter en meget lang flyvetur. Den virkede meget meget lang, men det var nok fordi vi var overtrætte og bare glædede os til at komme frem.

Fra Billund til Amsterdam var der lidt turbulens, men allerede da vi lettede gjorde kaptajnen os opmærksomme på, at vi skulle forvente meget turbulens, fordi der var meget dårligt vejr i Holland. Heldigvis blev det ikke så slemt, som forventet.

I Amsterdam ventede vi et par timer, men det var nu også OK, for check in til New York var ret omfattende. Alle der skulle ombord på flyet blev taget til side, og så blev vi ellers udspurgt om hvad formålet med rejsen var, hvor lang tid vi skulle være afsted osv osv. Så skulle vi igennem endnu et sikkerhedscheck, hvor vi blev kropsvisiteret ;-) Ja ja, det var med at have en god tålmodighed.

Det var et OK fly (NWA), men desværre havde de ikke et mediacenter i sæderne, men kun skærme i loftet på gangene. Det gjorde nu heller ikke noget, for vi skulle jo bare sove og spise :-) Og mad blev der serveret rigeligt af, vi fik snacks x2, og et varmt måltid. Turen fra Amsterdam til NYC var nu heller ikke uden turbulens, så nu er vi vist ved at være vant til al den rysten. Det værste var nu da vi skulle lande i Newark, hvor flyet nærmest gik lodret ned, men det gik jo...

Vel ned på jorden skulle vi igennem grænsekontrollen, hvor der sad en venlig mand...ihvertfald til at starte med. Vi blev endnu engang udspurgt om hvad formålet med rejsen var, hvor vi skulle bo, og skulle vi kun være i NYC, og havde vi overhovedet penge nok til det. Hvad vi arbejde med til dagligt osv. Vi skulle også afgive fingeraftryk og have lavet irisscanning...jo jo jeg kom da helt til svenden.

Fra lufthavnen er det ikke så svært at komme ind til byen, idet der afgår busser og tog hele tiden. Vi tog bussen fra Newark til Grand Central, som er hovedbanegården i NYC. Så fik vi jo lige set den ;-) og derfra kunne vi så tage et undergrundstog videre ud til vores hotel, som ligger i Upper West Side. Det ligger to gader fra Broadway, desværre ikke der hvor alle teatrene ligger, men det er alligevel en stor hovedgade, som det er nemt at komme til og fra.

Hotellet, Hotel Alexander er okay, vi har et stort værelse, men deler toilet og bad med 5 andre værelser. Dette har heldigvis ikke givet problemer, og vi har ikke skullet vente for at komme i bad eller på toilet.

Den første aften i NYC brugte vi på at gå lidt rundt ved hotellet. Vi var noget trætte, så vi orkede ikke at tage ned til byen. Vi fik planlagt næste dags rute og fik lidt at spise på en af de lokale diners.

 

Kommentarer

 1. Replica Christian Louboutin Shoes
  23. Dec 2010 03:13
  1

  *Din artikel er fremragende, er stor, jeg kan lide det!

 2. Air Jordan Shoes
  8. Jan 2011 08:34
  2

  *Vores forhold til luften som forholdet mellem fisk og vand.

 3. supra tk society
  6. Nov 2012 08:29
  3

  <P>Supra Vaider Intended for Males <a href="http://www.cheapsuprashoesusoutlet.com/"><strong>justin bieber supra</strong></a> Store Purchase <P>-------------------- <a href="http://www.cheapsuprashoesusoutlet.com/"><strong>supra shoes</strong></a> <P>Supra stays another solution trainer brand name on the globe. Their particular most current trainer style let go, this Vaider, will be <a href="http://www.cheapsuprashoesusoutlet.com/"><strong>supra skytop</strong></a> zero exclusion. <P>This Vaider appears a good deal just like Supra's alternative personal unsecured style, this. This Vaider includes a excessive leading top as well as vulcanized plastic exclusive. Excess back heel security originates from their particular SupraFoam engineering -- although numerous skaters will certainly say this Supra series is much better intended for appears instead of utilize. This Vaiders complete which includes a slipping steel Supra brand within the language as well as patent <a href="http://www.cheapsuprashoesusoutlet.com/"><strong>cheap supra shoes</strong></a> buckskin in the course of. This trainer also comes in several -- metalic, yellowish, reddish and also african american. <P>This Vaider can be <a href="http://www.cheapsuprashoesusoutlet.com/"><strong>supra tk society</strong></a> bought during pick out Supra stores across the world as well as retails intended for $81.

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv