Smartlog v3 » Kim og Karen » Itchy, itcy - scratch, scratch
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Itchy, itcy - scratch, scratch

10. Aug 2008 03:07, kimogkaren

I NYC fik jeg en form for insektbid, som kløede afsindigt. Det var bare nogle gangske få på min ene arm, så det var da til at leve med. Som dagene gik, så fik jeg flere og flere af disse ”bid”, og da vi så var taget fra NYC gik det helt grassat med biddene. Det er faktisk bare blevet værre og værre for hver dag der er gået.

Jeg har selvfølgelig tænkt og tænkt, hvad det dog kan være, og det eneste fornuftige bud er, at det er bed-bugs bid, altså væggelus...Sjovt nok har Kim overhovedet ikke et eneste bid på hele kroppen. Jeg har researchet lidt på nettet, og fundt frem til, at det næsten ikke kan være andet end bed-bugs. Mine bed og arme er fyldt med bid, og de kløer som en i bare f.....Det er som at have kæmpe myggestik der kløer. Så jeg er ret ”spættet”, og hvis min ”diagnose” holder stik, så vil det tage op til en måned før plamagerne er væk. Kløen skulle gerne begynde at aftage i løbet af nogle dage, hvilket i sig selv er fuldstændigt ulideligt at tænke på.

De bliver desværre heller ikke mindre i antal, så jeg tror at de sidder i mit tøj, hvilket betyder, at vi må lave storvask når vi kommer til Toronto. Alt tøj skal vaskes, og kufferten skal sprayes indvendigt med bug-spray. Ifølge de kloge hoveder på nettet er det, det eneste vi kan gøre, og så håbe på at det er nok.

Men jeg kan simpelthen ikke holde al den kløe ud, så jeg har været på apoteket for at få nogle antihistamin piller – apotekeren mente at jeg skulle have de stærkeste, fordi jeg er så angrebet...og oven i det skal jeg så smøre med en kortisoncreme.

Kommentarer

  1. Anton
    7. Jan 2012 22:26
    1

    hey du kan ikke slå bedbugs ihjel med bug sprey det bedste du kan gøre at betale et special firma som har en special ovn hvor dine ting skla ind

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv