Smartlog v3 » Kim og Karen » Lejebil
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Lejebil

7. Aug 2008 05:36, kimogkaren

I dag fik vi så "vores" lejebil. De havde ikke den, som vi havde bestilt, så vi opgraderede til en Chrystler 300 - en rigtig gangsterbil ;-)

Så var vi endelig på vejen...Kim skulle jo lige finde ud af, hvordan monstret fungerer, sådan med automatgear og alt ;-)

Men det er en okay bil, uden alt for mange dikkedarer. Vi har jo gps med hjemmefra, og det er en stor hjælp. Jeg tror ikke vi var nået så langt uden. Men så skulle vi jo også lige lære de amerikanske færdselsregler...ja man MÅ overhale indenom, og køre overfor rødt nogle gange..kun nogle gange.

Tilgengæld må man ikke køre så stærkt på vejene, omkring 110 km/t nogle steder. Der er meget politi, så man skal være lidt forsigtig med at speede ;-) Kim var vist lidt heldig, idet han drønede afsted, og vupti så holdt der lige en politibil i vejkanten. Heldigvis havde den lige stoppet en anden, så vi kunne køre stille og roligt forbi ;-) Ellers kunne det have været en dyr fornøjelse.

 

Første stop på vejen var Newburgh, hvor motorcykel butikken Orange County Choppers ligger. Ja Teutil og co. De havde lige åbnet en ny mega butik, hvor de også har deres værksted. Så det kan være at vi kommer med i et af deres afsnit, idet vi blev filmet bag "glasset". Desværre var senior der ikke, så de eneste vi så var Junior og Rick.

Derfra kørte vi videre mod Boston, med et smut inden om Plymouth, hvor vi fik vores aftensmad på en lobster hut...ja ligesom pizza hut, bare med hummere. Byen ligger lige ud til Cape Cod, og er en rigtig fiskerby, så selvfølgelig har de en lobster hut. Desværre var stort set alt der lavet i frituren.

Vi havde ikke bestilt hotel hjemmefra i Boston, og vi tænkte, "hvor svært kan det være?". Det viste sig at være noget mere vanskeligt end vi lige havde regnet med. Så da vi havde kørt rundt og rundt i et par timer fandt vi endelig en Days Inn, som havde nogle rimelige værelsespriser - uden morgenmad - men med en lille bonus, husdyr. Ja jeg så en kæmpe karkelak kravle rundt på væggen i stueetagen - vi bor på 1 sal - og der havde vi tjekket ind ;-)

Så nu skal vi bare slappe af, og planlægge dagen i morgen i Boston.

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv

Relaterede