Smartlog v3 » Kim og Karen » Niagara Falls
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Niagara Falls

10. Aug 2008 03:05, kimogkaren

Vi nåede først vores hotel kl.22 i går aftes, så det blev kun til et kort visit på hotellet. I morges kørte vi ned i downtown Niagara Falls, hvor vi selvfølgelig ville se de tre vandfald, the american, the bride vail og horseshoe.  Ja det er ikke et, men hele tre, som ligger op og ned af hinanden. Skal man bare se vandfaldene, så er der den bedste udsigt fra den canadiske side af bredden, idet vandfaldene løber ned på den amerikanske.

Vi vidste at man kunne komme med båden ”maid of the mist” helt hen til vandfaldende, så vi skulle lige finde ud af hvor båden sejlede ud fra. Så vi gik hen i den lokale turist information – men istedet for bare at fortælle os, hvor vi skulle gå hen, så forsøgte damen at prakke os en hel dags udflugt på nakken. Uha så ville vi få alle de største attraktioner at se, både fra den amerikanske og den canadiske side. Vi skulle så tage afsted kl.11 og ville returnere kl.21 om aftenen..det var ikke lige med i vores planer, og da slet ikke da vi hørte prisen. Hele 140 USD pr person, og det var endda med rabat. Hun blev vidst også lidt fornærmet over, at vi ikke slog til på hendes salgstale...således fandt vi ikke ud af hvordan vores båd afgik fra.

Heldigvis var der ”bykort” flere steder, så vi fandt hurtigt ned til vandfaldende – på egen hånd. Og der faldt vi også ”maid og the mist” – og skulle kun af med 13 USD pr pers. Det er helt som man har set på film, en lille bitte båd, hvor der bliver stuvet en masse mennesker ombord, alle med blå regnslag, og så er det ellers bare afsted ud til vandfaldende.

Regnslag er en nødvendighed, for man kommer så tæt på vandfaldende, at det er som at stå udenfor i silende regnvejr. Men det var noget af en oplevelse at komme så tæt på, og det hører også med til en tur til Niagara Falls. Bagefter var vi en går tur hen langs alle tre vandfald – eller så tæt man nu kunne komme på dem fra landsiden, og ikke nede fra vandsiden. Der var nogle, som valgte at gå helt op til foden af dem – men pyha der ”regnede” det nærmest så meget, at man ikke kunne se noget, så det sprang vi over.

De er utroligt flotte, og helt sikkert et besøg værd, men man skal nok ikke sætte forventningerne alt for højt op, idet det er en meget stor turistmagnet, og alt er tilrettelagt efter det. Selve byen niagara Falls lever vel nærmest af de mange turister der besøger vandfaldende hver dag.

Efterfølgende gik turen over den amerkansk/canadiske grænse – ganske vist uden problemer, og uden så meget påstyr som der sikkert bliver når vi skal den anden vej igen ;-)

Det første vi gjore var at køre direkte i Wal-mart, for jeg skulle have noget rent tøj, som ikke var inficeret med bed-bugs. Inden vi havde set os om, så havde vi brugt over to timer derinde på bare at gå og glo på sjove og mærkelige ting. Men vi fik hvad vi kom efter, så det var jo fint.

Foran os lå ca en times kørsel inden vi ville nå Toronto, og vi var ikke mere end lige kørt ud fra Wal-mart, så begyndte det at tordne og regne helt vildt – velkommen til Canada.

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv