Smartlog v3 » Kim og Karen » On the road.
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

On the road.

9. Aug 2008 04:44, kimogkaren

I dag skulle vi så køre hele vejen fra Boston til Niagara Falls, som ligger i den anden ende af USA. Det er en køretur på ca. 800 km, og som vil tage 7-8 timer i følge vores plan. Vi sov længe og kom først fra Boston omkring middagstid – vi skulle jo lige have bestilt et hotel i Niagara Falls...og hvor er det bare fedt, at vi har taget en computer med. Det har virkelig sparet os for en masse tid og penge. Vi har endda bare holdt udenfor et hotel, og kunnet logge på deres net – gratis ;-) Smart.

Hvad får vi så al den tid til at gå med !?

Ja det betyder, at jeg kan sidde og skrive i bloggen mens Kim kører, så er det bare at ligge teksten på nettet, når vi kommer frem. Da Kim kører mest, så har jeg jo masser af tid til også at læse i blad og bare hygge mig. Det bliver også til en del billeder taget ud af sideruden .

Vi få snakket om, hvad vi gerne vil se, og planlagt den videre tur. Ellers går tiden med pjat og pjank, bl.a de amerikansk/engelske udtagelser af ord. Vi har en tendens til at blive lidt ”kvalt” i ord som three – vi kommer ofte til at udtale det som twie eller trie. Eller hvad hedder en gummiged på amerikansk? En rubbergoat? Nej den hedder heawyloader, men en gaffeltruck hedder en forklift..hmm tidsfordriv ;-)

Ellers ser vi på biler – det er utroligt, hvad der kører rundt af Volvo’er, WV’er, BMW’er og Mercedes’er.  Især Bobler og Minier har vi set rigtig mange af i Boston. Og vi har jo en regel der siger, at ser man en bobel, så må man slå den anden – det er blevet til mange slag efterhånden :-) Kim har næsten en blå skulder efterhånden – jeg er bedst til at spotte dem...

Selvfølgelig hører vi også radio – der er jo tonvis af kanaler at vælge imellem. Der er noget for alle – selv bibellæsning, men det er vi ikke lige til, så den blev hurtigt slettet fra listen :-)

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv

Relaterede