Smartlog v3 » Kim og Karen » På vej til Baltimore
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

På vej til Baltimore

20. Aug 2008 04:03, kimogkaren

Vi skulle lige nå det sidste i Washington inden vi kørte videre, så vi hoppede på turist bussen endnu engang.

Vi kom forbi Vietnam krigs monumentet, som er denne lange sorte mur, hvor alle de faldne og savnede soldaters navne er indgraveret i væggen.

Man har da heller ikke været i Washington DC før man har været forbi det hvide hus. Man kan desværre ikke komme helt tæt på længere, så vi måtte nøjes med et kig et stykke derfra. Det hele er godt bevogtet rundt om huset,  sågar på taget. Man kan viost være sikker på, at der ikke er nogen der kommer levende fra at forsøge, at køre ind på vejen forbi huset – uden forudgået tilladelse. Det kan godt lade sig gøre at komme på rundttur i det hvide hus, men det kræver måneders forberedelse, hvor man skal søge om tilladelse ved ambassaden. Er man amerikaner, så skal man søge ved den lokale guvanør – så det er ret så omfattende.

De har dog været så venlige at lave et ”besøgscenter”, som ligger på den anden side af gaden. Der kan man så se en lille video der handler om det hvide hus.

Derefter kørte vi mod Baltimore, en tur på ca 100 km.

Vi havde ikke planlagt noget specielt for Baltimore, så vi kørte bare ned til havneområdet, hvor USS Constillation ligger. Det er et gammelt skib, der bl.a har været med til at befri slaver i South Carolina. Ellers er der masser af butikker og restaurenter – eller man kan tage en tur med vandtaxien rundt til forskellige punkter i havneområdet. Vi valgte dog at blive ved havnen, og bare tulle rundt der.

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv