Smartlog v3 » Kim og Karen » Retur til USA.
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Retur til USA.

13. Aug 2008 05:11, kimogkaren

I dag gik turen så tilbage til USA. Vi skal på en ca. 650 km lang tur ned gennem Buffalo, og langs Lake Erie, hen forbi Pittsburgh med stop i Somerset. Vores plan var egentlig at tage et stop både i Cleveland og Pittsburgh, men det skipper vi, og tager istedet bare en overnatning på vejen mod Washington DC.

Først skulle vi lige igennem grænsekontrollen til USA – heldigvis gik det uden problemer, og kun nogle få spørgsmål...

Vi valgte at tage overnatningen i Somerset, fordi det var billigt ;-) Men det ligger tæt ved UA93 sight – det fly der styrtede til jorden d.11 sept. 01.

Det ligger heller ikke så langt fra The Fallingwater House, som er et hus der er bygget i 1930’erne af arkitekten Frank Lloyd Wright. Huset der kaldes et ”masterpiece”, er bygget gennem et vandfald, og skulle efter sigende nærmest gå i ét med naturen. Om vi når det, det ved vi ikke, idet de lukker kl.16 hver dag, og har ikke åbent om onsdagen. Vi kører jo i dag tirsdag, så når vi ikke derned i dag, så er det bare ærgerligt. Noget andet er, at man ikke kan komme ind og se huset med mindre man har en billet til en guided tour..hmm...det har vi jo ikke kunnet bestille, for vi ved ikke om vi kan nå derned før lukketid. Så vi tager chancen og håber at der stadig er billetter, hvis vi når det inden de lukker.

http://www.fallingwater.org/1/home - se de flotte billeder af huset her.bv

Desværre nåede vi ikke derhen før kl.16.45 - og der havde de lukket for indgang. Det tog lidt længere tid end beregnet at køre dertil, fordi der var meget vejarbejde, og fordi de sidste 50 km derud var af meget snoede veje, som gik stejlt op og ned. Men det var en rigtig flot køretur, hvor vi fik set lidt andet end en highway.

Vi kørte bagefter ud til UA93 stedet, hvor der i dag er sat et memorial sight op. Det er kun de pårørende til ofrene der kan komme helt ned til cashstedet, som ligger et godt stykke nede på en stor mark. Der kunne man ikke se noget, og efter sigende skulle der bare været et hul i jorden - men mon ikke at det efterhånden er vokset til af græs osv.

Til aften var vi på en rigtig hillbill diner ;-) hvor de serverede rigtig mashed potatoes osv,  men deres mad ligger  generelt meget tungt, så vi spiser stort set kun to gange om dagen. Vi har jo vores lille kølebox i bilen, som holder os godt forsynet med forfriskninger ;-) Den blev lige reloaded i dag, i det lokale Wal-Mart, som også er den hidtil størtste butik vi har været i endnu.

Kommentarer

 1. Mia
  13. Aug 2008 09:39
  1

  SKAL VI IKKE SNART HAVE NOGLE BILLEDER PÅ???
  Hvis i alligevel kører :) I kan også sende nogle til mig, så skal jeg nok gøre dem mindre og uploade dem :)

 2. Karen
  15. Aug 2008 02:42
  2

  Jo det kan du godt få...men jeg kan ikke huske min flickr kode, hmm

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv