Smartlog v3 » Kim og Karen » Shopping
Opret egen blog | Næste blog »

Kim og Karen

- beretninger fra vores liv

Shopping

19. Aug 2008 05:14, kimogkaren

Så skulle vi afsted fra Lancaster, og videre mod Washngton DC. Vi orkede ikke det store turistræs, så vi valgte at tage en off dag i Tangler outlet. Det er et kæmpe område, hvor alle der store mærker sælger deres tøj til billigere penge end i butikkerne nede i byen.

Inden vi have set os om, så havde vi brugt en hel dag derude..og Kim har fået ny garderobe. Jeg fik dog ikke købt så meget ;-/...

Heldigvis var det ikke så lang en køretur der ventede, troede vi. Da vi havde brugt så lang tid i butikkerne, kom vi først på landevejen omkring 15-16 tiden - hvilket vl sige myldretid. Der var også en del vejarbejde, som forsinkede os en del.

Men vi fandt Washington DC, og vores hotel, som lå et stykke uden for selve centrum. Ifølge hoteldamen, så kunne vi tage den nærmeste metro ind til byen, men den lå ca. 1 mil væk.

Vi orkede ikke at tage nogen steder, og vi manglede en del vasketøj, så vi tilbragte aftenen på hotellet. Aftensmaden fik vi bragt til døren af den lokale pizzamand, som havde været så venlig at komme forbi med en folder til os. De hænger dem på alle hoteldørene - hver dag...

Kim og Karen
Kim og Karen


Tags

Arkiv